Schilderwerk

Heeft u een schilder nodig? Om binnen of buitenshuis te schilderen? Muren, trappen, kozijnen, houtwerk? Dan helpen wij u graag verder.

Binnenschilderwerk

Materiaal en kleurkeuze bepalen mede de sfeer in uw huis. Graag adviseren wij u over het kleurgebruik d.m.v. een 3D-schets. Zo kunt u precies zien wat u kunt verwachten op basis van uw wensen. Schildersbedrijf Arjan maakt alleen gebruik van hoogwaardige verfproducten zoals Sikkens, Wijzonol, Caparol en Tollens.

Binnenshuis gebruiken we watergedragen verf om zo stankoverlast te voorkomen. Door onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van hoogwaardige producten garanderen we de kwaliteit van ons werk. U ontvangt dan ook 1 jaar garantie op ons werk.

Buitenschilderwerk

Uw woning is een kostbaar bezit, goed onderhoud is daarom noodzakelijk. Wij bieden een onderhoudsplan aan zodat u voor jaren zorgeloos kunt wonen. De woning behoudt zijn waarde en bovendien ziet uw huis er representatief uit. De buitenkant van uw woning is uw EN ons visitekaartje!! Want wat is er nu mooier dan een huis dat staat te glanzen, omdat het zo fantastisch in de verf zit??

Buitenschilderwerk

Om u een idee te geven van onze onderhoudsroutine, delen we deze graag met u:

Stap 1: Krachtig wassen
We beginnen met het reinigen en voorbereiden van het te schilderen oppervlak door vuil, schimmel, verontreinigende stoffen, pollen en stof te verwijderen. Krachtig wassen verwijdert ook de meeste verfschilfers. Chalking is een natuurlijk voorkomende afbraak van het huidoppervlak van de verf door de ultraviolette stralen van de zon.

Stap 2: Kleine houtreparatie
De meeste buitenklussen die we doen, vereisen een kleine reparatie of vervanging van hout, dus we voeren die taken naar behoefte uit. Alle losse planken worden vastgespijkerd en verrot hout wordt vervangen.

Stap 3: Schilderen
Zodra we het krachtige wassen, timmerwerk, spotpriming en breeuwen hebben voltooid, beginnen we met het schilderproces. We gebruiken alleen superieure verfproducten.

Stap 4: Afronding
Huis en eigendommen worden grondig opgeruimd nadat ons werk is voltooid en al het puin wordt op de juiste manier verwijderd.

Tijdens het hele proces bekijken we samen met u de voortgang.